cecilianordstroms

2012-11-30
23:11:09

Fredagsmys!:)

Hejsan:)

Har myst ner mig i soffan tillsammans med Zuki och kollar film på tvn:) just nu är det "Ett päron till farsa firar jul", haha! Köpte med mig lite chips hem också, behövde trots allt lite fredagsmys jag med mellan allt jobb;)

Ne nu ska jag fortsätta mysa här så får ni ha en toppenkväll där ute:)

puss&kram<3

2012-11-30
15:44:08

Fredag som sagt!

Hejsan :)
Sitter hemma i soffan med både hunden och katten och myser med en kopp kaffe! Jobbade imorse och ska snart iväg och jobba på nästa ställe.

Har iaf hunnit ta 2 promenader med Zuki och diskat undan allt i köket. Får försöka hinna städa undan allt annat nästa vecka när jag inte jobbar lika mkt:) ville egentligen hinna det innan 1:a advent, men jobbar hela helgen så får skjuta upp det lite :)

Hoppas att ni får en rolig och mysig fredagskväll allihopa!

puss&kram<3

2012-11-29
22:39:16

Jobb jobb jobb:)

Hejsan!
Nu är jag hemma igen efter att ha varit i väg och jobbat en stund:) var först iväg och planerat och åt mat tillsammans med Malin, spelade även lite Sims:) Sen blev det hem och ut med hunden en snabb stund innan det var dags att åka mot dagens arbetspass! Så nu har jag varit hemma en stund och njuter av en kopp Chai framför Fråga Olle på tv haha!

Ska snart sova för imorgon börjar jag jobba mitt första pass kl 7, så kan behöva lite sömn tror jag;)

Hoppas att ni får sova gott och drömma sött!

puss&kram <3

2012-11-29
11:07:50

Jag i dag

Tänkte bjuda på lite bilder tagna alldeles nyss! Haha ser fruktansvärt trött ut trots att jag är ganska pigg;)

Enkel outfit ~ osminkad ~ oborstat hår i knut



2012-11-29
09:47:15

Godmorgon!

Hejsan!
sitter med en kopp kaffe och kollar klart på filmen jag och Kate somnade till igår haha! Ska snart göra mig i ordning för att åka till Malin och sen vidare mot jobbet! Först ska jag mysa klart med min goding i soffan hihi :)

puss&kram<3

2012-11-28
19:47:03

Mobilblogg!!!

Det här blir mitt allra första inlägg från mobilen! Har numera en IPhone 5 vilket gör att jag äntligen kan mobilblogga ;) är supernöjd med valet av mobil och njuter numera av en hel skärm dessutom haha;)

Nu ska jag fortsätta laga mat här hemma och dricka massa kaffe!

puss&kram<3

2012-11-26
13:16:01

Trött av rätt anledning!
Hejsan! 
 
Sitter i soffan och är fortfarande lite trött trots att jag har både ätit och varit och gått en promenad! Fast det är klart, jag har jobbat alla dagari veckan, så kanske inte så konstigt egentligen;) Men jag är bara glad och jag får jobba! hellre det än att vara trött och seg för att jag inte gör ett skit! 
 
Har beställt en ny mobil idag iaf :D ni får se sen när den kommer vad jag till slut bestämde mig för att skaffa! :) 
 
Nu ska jag vila lite till innan jag beger mig in mot stan för att hämta Älsklingen och eventuellt köpa hårfärg dessutom! Mitt hår är inte jättevackert nu direkt.
 
Ha det bra sålänge! 
 
puss&kram♥

2012-11-26
10:57:05

Regn & Rusk
Hejsan! 
 
Här hemma regnar det och blåser så det knakar i huset! Inte det roligaste vädret kanske, jag som vill ha snö :)
Har hunnit äta lite mat redan haha, ska snart ut och gå med Zuki, men först ska jag kolla klart på en film som går på Tv:n :)
 
Idag blir det jobb igen såklart! Sen imorgon är jag ledig litegrann, men då ska jag passa på att byta däck på bilen och lite sånt som jag inte kommer hinna annars ;) 
 
Nee nu ska jag kolla klart på filmen och mysa med hunden♥
 
puss&kram♥
 
 

2012-11-24
00:05:32

En prinsessas dagbok 2 !
Myser ner mig under täcket nu och kollar på En Prinsessas Dagbok 2! Haha var så längesen jag såg den så tyckte det var dags ikväll ;) 
Tar en cider till filmen för det känner jag att jag förtjänar! Sen blir det till att försöka sova :) hoppas alla har en riktigt rolig natt där ute och var rädda om varandra! 
 
puss&kram♥
 
 
 

2012-11-23
21:57:50

Myskväll med hunden <3
Hejsan! 
 
Har varit iväg och jobbat en sväng och kom hem för en stund sen. Har hunnit äta lite mat och nu ska jag mysa i soffan tillsammans med Zuki :) Ska kolla om det går någon bra film på tv och kanske försöka sova någorlunda tidigt idag. Visserligen jobbar jag 15-21 men behöver hinna städa en del här hemma innan..
 
Älskar att äntligen få jobba lite eftersom det varit dålig med det på sistone, men är lite tråkigt att jobba helger ibland  eftersom de flesta andra är lediga då haha. Speciellt min älskade sambo♥ Blir ganska lite tid tillsammans nu när jag börjar jobba när han slutar och jobbar på helgerna när han är ledig.. Men jag får tänka på att det ger oss mer pengar och en tryggare ekonomi :) 
 
aja, hoppas alla får en toppenkväll och att ni får sova gott! :)
 
puss&kram♥
 
 

2012-11-23
14:12:14

För det är fredag idag!
Hejsan! 
 
Idag sov jag ganska länge, vilket jag behövde :) Nu har jag plockat lite här hemma och ätit lite mat. Ska snart städa lite till innan jag åker för att hämta Älsklingen<3 
 
Det är ju som sagt fredg idag vilket för de flesta betyder ledig helg! Men så är det inte riktigt för mig ;) Jobbar ikväll, imorgon mellan 15-21 och hela söndagen då jag jobbar delad tur (9-15 & 17.30-21) :)
Men jag hinner vara ledig en annan gång istället! Har ju varit ledig så mycket innan så jag jobbar gärna! 
 
Nu ska jag göra lite kaffe och bara njuta en stund till! 
 
puss&kram♥
 
 
 
Våran lilla Zuki som har växt en del sen hon kom till oss♥

2012-11-22
21:31:33

Hard Work Work!
Hejsan! 
 
Har inte hunnit blogga så mycket nu och speciellt inte idag :) har jobbat hela dagen i princip och jag ska dessutom jobba resten av veckan! Woho, äntligen lite jobb;)
Nu är jag iaf hemma efter mitt jobbpass och har fått i mig lite mat. Blir att kolla lite TV och bara ta det lugnt resten av kvällen :) Imorgon blir det jobb igen, fast börjar först på kvällen så hinner sova ut lite och dessutom städa haha! 
 
Hoppas iaf att ni alla andra har haft en toppen dag och att ni får sova gott inatt! :) 
 
puss&kram♥
 
 
bild jag tog häromdagen när jag bestämde mig för att måla lite som avkoppling innan jag somnade :) 

2012-11-20
13:26:06

Rullar utan gnissel!
Nu har jag hunnit fixa bilen :D eller jag gjorde det inte själv haha! Andreas bytte remmen på bilen så nu ska det nog hålla lite längre :) När det var klart bjöd han och Ivy på kaffe och bullar! Precis vad som passar ett sötsuget monster som jag :D Satt och pratade en stund innan jag var tvungen att dra mig hemåt :) Trevlig stund var det iaf! 
 
Kom precis in efter en promenad med Zuki, nu ska jag ringa lite samtal innan jag beger mig hem till lillasyster♥
 
Hoppas ni har en bra dag:)
 
puss&kram♥
 
lillasyster & pappa :)

2012-11-20
09:13:36

Generatorrem och ny mobil?
Hejhopp! 
 
Myser i soffan med Zuki och kollar lite på mobiler. Behöver en ny men kan verkligen inte bestämma mig för vad jag vill ha för någon.. Tycker det är så svårt haha! Får väl se vad det blir ;) 
 
Ska dricka lite mer kaffe och söka jobb innan jag ska dra iväg och byta generatorremmen på bilen.. Så hoppas vi att det inte blir några problem med den på ett bra tag framöver sen.
 
Ikväll blir det dessutom lite mer jobb:D jobbade lite igår och blir samma tider idag. Sen blir det jobb på torsdagen också! Woho! 
Hoppas att jag hittar ett jobb snart bara som jag kan vara på varje dag och inte bara ibland.. Men än så länge får jag vara glad så fort de ringer och vill att jag jobbar ;) 
 
Nu ska jag fixa lite här så ni får ha det så bra så länge! 
 
puss&kram♥
 
 
Våran gård :D 

2012-11-19
14:45:13

Ny Vecka!
Hejsan! 
 
Helgen var fylld med roliga saker och det blev väldigt lite sömn haha! Men tog igen en del av det missade inatt :)
 
Idag har jag plockat lite hemma, gjort ärenden i stan och träffat lillasyster ♥ Har dessutom tack vare henne bokat biljetter till pappa! Åker dit den 6 december :)
 
Nu ska jag plocka ner lite tvätt och sedan hämta Älsklingen på jobbet innan det är dags för mig att dra iväg och jobba!! :D Så skönt att få jobba lite! 
 
 
puss&kram så länge! ♥
 
 

2012-11-17
10:38:08

Lördag
Godmorgon folket! Har vartit vaken i ca 1 timma nu,var ju inte riktigt meningen... Somnade sent igår, för att jag låg och kollade på film. Hinner knappt somna innan Zuki bestämmer sig för att det är dags att gå ut !! 
Vaknar sedan av henne nu på morgonen med, hon står och skäller på grannen genom fönsret :S haha jag som tänkte soooova lite mer så jag orkar dagen ;) 
 
Aja, dricker lite te nu och ska försöka fundera ut i vilken ordning jag ska göra allt idag :) Så ni får ha det så bra så länge! 
 
puss&kram♥
 

2012-11-16
09:53:15

Redan fredag idag! :)
Godmorgon! 
 
Nu har jag ätit upp min frukost, letat jobb, druckit kaffe och tänkte även hinna blogga innan det blir en promenad i skogen :) 
Ska hinna fixa lite mer här hemma sen dessutom, innan jag ska skjutsa runt en del idag;) Förhoppningsvis hinner jag blogga lite mer senare sen.
Nej, nu blir det en kopp kaffe till, sen tar jag dom stora kliven mot skogen och försöker bygga upp de positiva tankarna :) 
 
Ha en toppendag gott folk! 
 
puss&kram♥

2012-11-15
21:47:13

Träning?
Hej hopp! 
 
Nu har jag varit hemma i ca 1 timme och myser nu i soffan tillsammans med Zuki :) 
Drcker en kopp chai och bara njuter av att ta det lugnt och reflektera över dagen om alla mina tankar! 
 
Tankarna som far omkring idag handlar framförallt om träning och kost. Var iväg och tränade med Malin i kväll och precis som varje gång efter jag har tränat(vilket är väldigt sällan) så får jag sån jävla lust att ta tag i träningen igen! 
Men det är som vanligt när det kommer till mig, det stannar i tankestadiet och det kanske blir lite mer träning av nått slag en vecka framåt.
Vart är all min motivation? Varför kan jag inte bara ta på mig skorna och dra ut och springa i skogen? Varför kan jag inte göra det övningar som min älskade bror så snällt satt ihop till mig för att jag ska kunna träna hemma?
 
JAG BEHÖVER EN REJÄL SPARK I RÖVEN! och ett jobb..
 

2012-11-15
10:31:04

Sooooool !
Hejsan! 
 
Vaknade upp till strålande sol idag! Så underbart :) Ska alldeles strax ge mig ut på en promenad i skogen, sen ska jag fortsätta med tvätten! Fattar inte var allt vätt kommer ifrån haha ;) men nu ska den bort!
 
Har inte mycket mer att skriva just nu, men kikar in här senare igen! 
 
 
puss&kram♥
 

2012-11-14
20:48:27

kloka människor
Hejsan:) nu är jag hemma och har precis ätit mat! 
Tänkte bara passa på att skriva av mig lite om allt möjligt! Har kommit fram till hur många kloka människor jag har runt omkring mig, som hjälper mig att lösa mina funderingar utan att de ens vet det haha! 
Jag funderar mer än vad jag avslöjar för alla, men det är sån jag är och alltid har varit. Och ibland säger folk saker till mig när vi pratar som ger mig lite svar på allt jag funderar på. Det gör mig väldigt glad:) Och det är det dom gör att jag verkligen älskar alla mina nära och kära! 
 
___________________________________
 
Imorgon blir det lite mer städning och fix här hemma innan jag ska åka och träna tillsammans med Malin en stund! 
Ikväll ska jag bara ta det lugnt, kolla lite tv och försöka somna i tid! Vilket jag tror att jag behöver för är ganska trött idag haha :) 
 
Hoppas alla får en mysig kväll och att ni sover gott inatt! 
 
puss&kram♥
 

2012-11-14
14:07:55

Segare än kola...
Hejsan :)
 
den här dagen har inte blivit speciellt vettig kan jag lova.. Inte än så länge iaf! Har varit så fruktansvärt trött att jag mest bara sovit eller druckit kaffe haha! Orkar verkligne inget just nu :p
Allt jag vill är att få ett jobb! Vill ha en anledning till att gå upp tidigt och tjäna pengar.. Känna att jag gör nått mer än bara städar, tvättar och promenerar i skogen^^
 
Aja, idag står det iaf bil fixande på listan! Generator remmen är för andra gången inte våran vän och bestämde sig för att lägga av med sitt arbete igår igen = hembogserade och lätt irriterade! 
Hoppas det löser sig idag nu och att vi slipper det något mer :)
 
Får väl se vad resten va dagen har att erbjuda sen, finns massor jag borde, men just nu inte orkar! Ska söka lite mer jobb iaf och hoppas på det bästa! Ha en toppen dag!
 
Puss&Kram♥
 
 

2012-11-12
08:56:38

Instagram!
Woho såg recis nu att jag kan ladda upp bilder från min instagram till bloggen haha! Känns bra att jag har koll ;) 
Men det här betyder ju att jag kan dela med mig av betydligt mer nya bilder iaf! :) 
 
puss&kram♥
 

2012-11-12
08:54:29

Godmorgon!
Vaknade strax innan klockan 7 idag för att köra älsklingen till jobbet. Kan lova att det tog emot att gå upp haha...
Gjorde lite utfalls övningar när jag och hunden promenerade i skogen igår och nu märks det hur otränad jag är!! Känner av det i låren faktiskt! ;) Hoppas inte att min äldsta bror läser detta bara, då lär han hämta mig och se till att jag tränar varje dag tills jag endast består av en pöl med svett :D 
 
Menmen, nu njuter jag som vanligt av en kopp kaffe! Det bästa på morgonen hihi ! 
 
Vet att det inte är så mycket nya bilder är i bloggen just nu, men min usb sladd till mobilen är ganska trasig om man säger så.. Så därför blir det mycket gamla bilder tills jag fixat ny telefon ;) 
 
puss&kram♥
 
 
 
haha gammal bild på mig och älsklingen <3

2012-11-11
20:33:38

Gammalt hus och starka vindar
Hej hopp! 
 
Sitter i vardagsrummet här hemma och lyssnar på hur det knakar mysigt i huset. Blåser ganska mycket ute och eftersom huset är gammalt så låter det lite är och var :) 
Oftast är det mysigt iaf, men jag lovar att jag kan skrämma upp mig själv ganska bra dessutom haha! Tur jag har en busig hund här hemma som får mig att tänka på annat;)
 
Imorgon är det måndag igen.. Vilket inte innebär så mycket för mig egentligen eftersom jag inte har ett fast jobb just nu :/ Men älsklingen ska till jobbet och jag har ett helt hus att städa så helt sysslolös blir jag ju inte iaf haha ;D 
 
Nee nu ska jag fortsätta busa här hemma, så får ni ha en fortsatt mysig kväll! 
 
puss&kram 
 

2012-11-11
17:34:44

tankar
sitter just nu och funderar på allt mellan himmel och jord. Vet inte om det kommer bli så vettigt i ett inlägg, men kände ändå att jag ville skriva av mig.
 
stora skillnader. det är något det finns gott om här i världen! Satt en stund och lyssnade idag när älsklingen och hans kompisar spelade air soft. Jag kunde sitta där och le åt hur roligt de hade, jag behövde inte vara rädd, kunde plocka upp min mobil och kontakta vem jag än ville. På andra sidan jorden sitter människor också och lyssnar på ljudet av kulor, men dom ler inte. Dom känner rädsla och många av dom vet inte var deras familjer är eller om de ens är i livet. Jag är glad att jag slipper en sådan vardag, iblans borde jag uppskatta allt jag har lite mer. Att kunna komma hem, tända ljus och dricka en kopp kaffe i sällskap med de som betyder mest, är något jag älskar. Dessutom borde jag lära mig att inte oroa mig för småsaker, skita i att lägga ner massa energi på saker som egentligen inte är värt att fundera på.
 
men ibland är även den lilla biten så jävla svår att uppnå. och där kommer vi in på nästa fundering. att uppnå saker.
har alltid velat göra saker, inte massa stora saker nödvändigtvis, men ändå göra klart något och känna att jag uppnått något. Än har jag inte gjort det, trots att jag är 21 år. Även om det bara hade varit små saker, så hade jag velat komma ihåg. Jag måste sluta ge upp så lätt och hitta något jag verkligen vill och kan uppnå.
 
 
nej nu börjar det spåra här. ska göra nått annat nu.Hörs senare :)
 
puss&kram ♥
 

2012-11-11
12:04:58

Fars Dag !
Det här inlägget är till alla pappor där ute, men absolut mest till min egen Papi! ♥
 
Massa Grattis på Fars Dag Världens Bästa Pappa!! :) Hoppas verkligen att din dag blir toppen trots att vi inte kan ses! Älskar dig i massor! ♥
 
 
 
 

2012-11-09
20:28:33

This is it
Hejsan!
 
här hemma är det fullt upp md att städa och röja så därför blir det inte mkt bloggande just nu. Har kommit ganska långt, men finnsfortfarande saker att göra och vill få klart allt så fort dey går haha ;) 
Längtar tills jag är färsig och allt står på sin plats :D 
 
Just nu myser jag med hunden och bara tar det lugnt! Känner att jag behöver det efter de senaste dagarna av städning! Dessutom är hela helgen uppbokad så kan vara bra att varva ner.
 
Jag har nämligen en tendens till att göra lite för mycket på en gång och ahr ibland svårt att sitta still... Plockar med allt jag hittar och mest yrar omkring från morgon till kväll.. Inte alltid det bästa kanske haha men jag är numera medveten om det så jag vet att jag behöver lugna mig ibland:)
Vet att jag har ärvt det från min älskade pappa, vi är ganska lika ändå eller vad säger du papsen? ;)
 
Nej nu ska jag fortsätta mysa här med Zuki och tänka på min älskling Mark♥
 
puss&kram 

2012-11-01
22:16:31

Lat Dag!
Hejsan!
 
Har inte gjort speciellt mycket idag, men det känns skönt ändå!  
 
Sökt jobb har jag gjort iaf och hunnit tvätta en del! Träffade Amanda och hennes syster en snabbis med och pratat med Emelie också! :)
Sitter nu och målar naglarna lite, blir väl inte det finaste haha men orkar inte bry mig heller;) 
 
Funderar på vad jag ska orka laga/äta, vet inte riktigt vad jag är sugen på så får väl fundera en stund ;) 
 
Nu ska jag iaf kolla på tv och vänta på att tvätten ska bli klar! :)
 
puss&kram♥
 
 

2012-11-01
16:30:56

Lång sovmorgon!
Hejsan! 
 
Idag passade jag på att ta igen en del sömn som jag missade härom natten när det var fullmåne...
Gick upp vid 3 tiden idag och det kändes riktigt skönt att få sova ut! Tänkte lägga mig tidigt igår men somnade lite sent ändå, men fick ju sova ut iaf! :)
 
Så nu har jag precis ätit frukost och dricker kaffe, snart blir det promenad med min lilla Zuki! :)
 
Senare kommer Älsklingen hem dessutom så ska passa på att mysa och på pussa på honom i massor! ♥
 
Hoppas alla haft en toppen dag och att ni får en mysig kväll! 
 
Puss&Kram♥