cecilianordstroms

2014-10-29
16:38:00

Oonnssddaagg
Hej hopp! 
 
Sitter just nu vid datorn och kollar lite på Andra avenyn i väntan på att tvätten ska bli klar, härliga vardag haha.
Började den här dagen med ett tandläkarbesök för Mathias del, vilket påminde mig om att jag nu har nått den gränsen där jag inte längre kommer ha fri tandvård ( om jag minns åldersgränsen rätt). Så nu jäklar ska tänderna bli ordentligt ompysslade framöver haha! 
Gick en liten sväng på stan ihop också vilket bara gjorde oss hungriga så åkte hem för lunch och film innan Mathias åkte till jobbet. 
 
Nu håller jag som sagt på att tvätta, har plockat lite här hemma och ska fortsätta med det om en stund. Hade även tänkt passa på att hinna ta en ordentlig långpromenad idag, var längesen så känner att jag behöver det! 
 
Har inte speciellt mycket intressant att skriva så bjuder på lite bilder från dagen, som verkligen visar mitt rätta jag!
 
Puss & Kram <3
 
väntade på att mitt kaffe skulle bli klart, inget konstigt med det haha.
 
just nu! 
 
Hihi hittade en gammal bild på min grillkung! Helt otroligt hur nöjd man kan bli av att få grilla med en öl i handen ;) Hade vi haft trädgård och varit rika hade vi nog haft en grill i varje rum, lite som Fredrik i Solsidan ungefär haha <3
 

2014-10-28
18:14:19

Vad blir det för mat?
Har suttit här vid datorn och inte gjort annat än att äta vaniljfil och lyssna på musik! 
Men nu har jag börjat fundera på vad vi ska äta ikväll, har verkligen ingen aning om vad det kommer bli.Tror jag får åka till affären och helt enkelt få inspiration där! måsye ändå köpa toapapper haha, ops!

Pratat med pappa i telefon en stund iaf, alltid lika roligt att höra att allt är bra! <3
 
Ne, tror jag ska kolla på Per Morberg och se om han har några bra tips på mat, han brukar ju laga både det ena och det andra.! 
 
Puss&Kram <3

2014-10-28
15:14:03

20141028
En helt vanlig vardag, klockan är tre och jag skulle egentligen jobbat, men det ville inte min kropp idag.
Vaknade av larmet vid 6 imorse och mådde skit, så fick bli hemma idag och försöka vila till max! 
 
Somnade iaf om ganska omgående och vaknade sen en andra gång när Mathias larm gick igång, låg kvar en stund till i sängen medan han åkte till affären. Ville så gärna ha vaniljfil så självklart köpte han med det till mig och dessutom en jättegod macka, mums! 
 
Nu sitter jag framför datorn, dricker vaniljfil och lyssnar på Bon Jovi! Brukar inte direkt vara den som fastnar och lyssnar på en och samma artist men idag har en blandning av hans låtar ekat varmt i mina öron! 

Ska gå och göra lite kaffe och fylla på mitt glas med fil för det börjar bli tomt, sen ska jag lyssna på lite mer musik och bara göra ingenting!
 
Puss&Kram <3
 
 Bild på mig igår från jobbet! 
 
Ett nystädat kök med kyckling i ugnen och levande ljus! 
 
Charmig bild på mig just nu! 
 
 

2014-10-20
23:07:34

Ny vecka!
Hejsan!

Blir ytterligare en blogg uppdatering från sängen på jobbet. Jobbade min allra första kväll idag, har bara gjort kväll på intron innan. Gick bra faktiskt, så känns roligt! Nu ska jag dessutom ha jour, så sover här tills imorgon bitti då det är dags att åka hem. 

Hade en riktigt mysig söndag igår med världens bästa, dom dagarna är extra heliga för mig, älskar att få spendera tid tillsammans med Mathias! Speciellt när vi hittar på något skoj och bara fånar oss, då är jag på topp! 

Imorgon tänkte jag ta tag i städningen hemma, försöka hinna med en ganska rejäl omgång av lägenheten innan Mathias slutar, alltid lika skönt att få saker gjorda! 

Väntar även ett telefonsamtal imorgon angående en tid, då jag fick reda på idag att jag verkade intressant efter intervjun jag var på häromdagen! Så nu ska jag få träffa personen i fråga som behöver assistans, så roligt verkligen! 

Hoppas ni alla haft en bra dag iaf, nu ska jag försöka sova! 

Puss&kram❤️ 



2014-10-16
22:27:59

Snart är det heeelg!
Ligger just nu i sängen på jobbet, ska med andra ord jobba natt! Fast är inte speciellt ansträngande måste jag ju säga, då jag sover iaf större delen av tiden (om jag kan). 

Fortsätter sen att jobba dag imorgon, så slutar kl 16. Sen blir det troligtvis en relativt lugn fredags kväll då jag ska jobba även en sväng på lördag. 
Fast lördag kväll ska jag spendera på stan och lyssna när Mathias och Christopher spelar! 
Perfekt avkoppling efter jobbet kan jag lova!

De senaste dagarna har spenderats lite på jobbet, har hunnit träffa Sanna och mamma, och dessutom haft mysiga stunder med min man! 

Nu ska jag lyssna på nån dokumentär innan jag somnar, ha en toppenkväll/natt allihop!! 

Puss&kram❤️ 


Hämtade vantar hos mamma när jag var där, vilket verkligen var på tiden! 


Jag just nu, i en av Mathias gamla t-shirtar, allt blir lite extra bra då! 😘

2014-10-13
17:21:02

Mycket nytt !
Har varit och jobbat idag igen, är roligt att få komma in ofta när man är vikarie! 
Dagen har gått ganska fort men med en del utmaningar dessutom. Som ny på jobbet bli man direkt testad av de boende och idag var verkligen en sån dag. Blivit testad på det mesta, tur det finns underbart bra och snäll personal man jobbar ihop som ställer upp och hjälper till! 

Imorgon ska jag tillbaka till jobbet för HLR & brandutbildning, ska bli skoj faktiskt! 

Helgen gick fort, men hade väldigt roligt. Lördagen spenderades med att hjälpa till att bära samt slänga gamla tegelpannor hos Kenneth & Anita. På eftermiddagen åkte jag och Mathias till Aspö en sväng, fiskade lite och lekte på en inte-nudda-marken bana haha! Var självklart jag som ramlade av precis på slutet av andra varvet :) 
På kvällen blev vi bjudna på god mat som tack för hjälpen med teglet, drack lite vin och pratade en bra stund in på kvällen! 

Senare gick jag och Mathias ner på stan en sväng och satte oss, träffade lite mer folk och pratade massor! 

Hann även träffa min älskade lillasyster en sväng på lördagen som var hemma från Oslo och hälsade på!❤️❤️

Söndagen blev ganska lugn, kollade när Martin fick för sig att bada i Simsjön, käkade pizza och kollade film! 

Tänkte bjuda på lite bilder från de senaste dagarna, för nu ska jag lata mig en stund innan jag tar tag o disken! 

Puss&kram❤️







2014-10-10
08:03:32

Godmorgon Fredag!
Hemma från jobbet sen en stund tillbaka, har snart ätit upp min frukost framför tvn, mums! 
Sov inte mycket inatt och dom timmarna jag väl fick sova var det knappast någon djupsömn, men jag klarade mig igenom natten iaf, pluspoäng till mig!! 

Nu ska jag ligga här i soffan, nergosad i täcket, kolla Sons of Anarchy och kanske somna till en stund! 
Eller så väntar jag med det tills Mathias kommer hem från jobbet så kan vi snarka ikapp en stund istället, så otroligt mycket mysigare! 
Sover dessutom betydligt bättre med mitt hjärta intill mig❤️

Puss&kram på er så länge! 



2014-10-09
23:38:00

Jobb-natt!
Hejsan! 
Japp sen jag skrev här nyss har jag hunnit gå klart min introduktion på jobbet och dessutom hunnit jobba lite! 
Inatt är det första gången jag ska sova här, känns lite pirrigt men det ska nog gå alldels utmärkt! Kommer nog inte bli så mycket sömn dock haha, vet att min kropp alltid ligger på helspänn när det gäller något sånt här! 

Har även hunnit med att lämna blod i dag mellan varven hihi, fick dessutom känna på känslan av att vara svimfärdig för första gången i mitt liv! Det ni ;) 

Grabbarna hade en spelning här i Skövde förra helgen, var riktigt roligt att få gå och kolla på dom på "hemmaplan". Självklart var dom sjukt bra som alltid!! 

Vad helgen har att erbjuda återstår att se! Alltid lika spännande! ;) 

Bjuder på lite bilder nu, sen ska jag läsa lite i min bok och försöka sova! 

Puss&kram❤️