cecilianordstroms

2013-10-29
02:57:29

27 oktober 2013 ❤️
Natten mellan lördag och söndag gjorde mig lyckligare än nånsin! 
För just den natten, spontant och galet  på en bensinmack, gick världens underbaraste kille ner på knä, med en bukett rosa blommor i handen, tittade upp på mig med ett leende som gjorde mig knäsvag och ställde frågan; "vill du förlova dig med mig"? ❤️

AAAAAHHHH!! KAN NI GISSA OM JAG BLEV ÖVERLYCKLIG!?!? 

Dessutom fick jag en egen trubadur-föreställning senare enbart för min skull mitt i natten, innan vi skulle sova. Om ni bara visste hur fruktansvärt lycklig jag är och hur stolt jag är över Mathias! Jag har helt enkelt världens bästa pojkvän och sambo som jag nu mera även är förlovad med!! 

Puss och godnatt från världens lyckligaste tjej!❤️











2013-10-24
17:49:02

Torsdag
Hejsan! 

Ligger i sängen och vilar lite efter maten haha. Tänkte snart gå och duscha, men måste komma ut min mat-koma först! 
Resten av kvällen blir nog lugn, får se lite vad som händer :)

Hoppas iaf ni har en härlig kväll! 

Puss&kram❤️ 




2013-10-23
04:25:07

Min gott & blandat påse med mina favoriter!
Hejsan!

Vet inte riktigt vad jag känner för att skriva, blir en blandning av allt.
Vardagen rullar på, jag njuter av alla tillfällen som gör mig glad och lycklig!
Allting är inte alltid perfekt, inte jag heller, men utan dalar kan heller inte bergen få sin glans. Ja ni förstår nog vad jag menar, eftersom det är så livet ser ut. 
När det händer mycket, eller ingenting alls kan allt kännas ganska platt och grått. Det är då jag uppskattar människorna i min närhet, dom som finns där och får mig skratta. Dom som får mig upp på berget och för stunden glömma det gråa och platta i dalens skugga. Ibland tänker jag för mycket, analyserar saker fram och tillbaka tills jag knappt vet vad jag egentligen är ute efter, men jag antar att det är sån jag är. 
Så när livet ger mig knuff, så där lagom hårt att jag vaknar ur mina tankar och tittar på allt och alla runt omkring mig som jag faktiskt har där, då inser jag hur lyckligt lottad jag är och hur lite jag egentligen har att grubbla över. Fast det är väl ganska lätt att fastna i dom där små sakerna som man är mindre nöjd med i det vardagliga livet, tyvärr. 
Men jag tänker från och med nu se till att nå dom mål som jag vill till, släppa taget om saker jag inte kan göra något åt och leva här och nu. För vi lever bara en gång och varför då inte göra det bästa möjliga av det? 

Puss & godnatt❤

Bild från senaste tjejmiddagen! 4 mega härliga brudar som jag fick chansen att lära känna under gymnasietiden. And we still stick together!❤ 

Mina älskade syskon, dom bästa i världen - the fantastic 4❤ utan er hade jag inte varit nånting! Ni är det finaste jag har! 

Världens bästa pojkvän/sambo har jag dessutom❤ Han kan verkligen få mig att skratta när jag behöver det och ställer alltid upp! Att nästintill dagligen få lyssna när han och Christopher spelar gör bara allt extra bra! 


Gammal bild haha, men jag tycker om dom här två ändå!❤ Det är inte alltför ofta vi ses men jag har alltid lika kul så fort dom dyker upp! Knasiga men betydelsefulla! 


Hihi min barndomsvän som är minst lika knäpp som mig! Hon som förstår mig utan att jag behöver säga ett ord. Hon som orkar lyssna i evigheter när jag måste prata av mig och som älskar långa promenader lika mycket som mig!❤

 


2013-10-19
20:31:27

Regnig lördag och stiliga pojkar!
Hejsan

Japp ikväll har det regnat en del här, men jag är glad ändå! 
Var en sväng i Mariestad idag dessutom och släppte av två riktigt stiliga och snygga grabbar i kostymer! Där missade ni nått tjejer ;) 

Efter det åkte jag hem och tog en kortare promenad med hunden, men var bara att gå in och byta om för att ge sig ut på nästa! 
Mötte upp bästa Louise på berget där vi joggade/promenerade 4km, vilket räckte för min kassa kondition haha! 
Nu ligger både jag och vovven i soffan och kollar film. Här ska vi mysa ända tills inatt när jag ska hämta hem trubadurerna igen ;)

Hoppas ni också har en bra lördag! 

Puss&kram❤ 



2013-10-18
23:25:39

Fredagsmys!
Hejsan

Sitter hemma i soffan och kollar på tv, tar en lugn fredag med andra ord. Har dock väldigt mysigt sällskap i form av en hund som ligger intill mig och myser! 
Ska vara hundvakt i helgen så kommer bli massa härliga promenader och myskvällar! :) 

Min man lämnade jag av tillsammans med Christopher i deras replokal så dom kan få spela av sig och repa lite inför morgondagens spelning! 
Kanske borde gå dit tidigt imorgon och väcka dom med en sprallig hund och en kastrull-konsert?;) hihi! 

Nej nu är kaffet klart så nu ska jag fortsätta kolla på tv och njuta av sällskapet! 

Puss&kram





2013-10-15
01:04:40

Med katten på magen
Hejsan! 

Precis som rubriken lyder ligger jag i sängen med katten på magen, tokmysigt! 
Helgen har gått fort men jag har haft riktigt skoj! I lördags hade min snygga man spelning tillsammans med sin trubadur kompanjon Christopher, på en 20 års fest. Blev en kväll med mycket skratt och underbar musik och sång! Ja jag vet, jag är otroligt lyckligt lottad och bortskämd som får chansen att lyssna på dom i princip dagligen ;) 
På festen träffade jag även godingarna  Anton och Louise, toppen människor som jag tycker väldigt mycket om, så kvällen var lyckad enligt mig :) 
Skrattade en del på vägen hem också kan jag lova, blir lätt så när man har 4 halv galna, smått dragna killar i bilen ;D haha! 

Igår blev det en lugn dag, kollade på film, lagade mat och bara hade det riktigt mysigt! 

Nu ligger jag här i sängen som sagt, med katten på magen, mätt efter riktigt god mat och lyssnar på när gitarr-pojkarna spelar FIFA, ja jag mår för jävla bra helt enkelt! ❤







2013-10-08
18:08:49

Lycka i vardagliga tillfällen ❤
Hejsan! 

Sitter hemma i sängen och har precis druckit en kopp kaffe, precis vad jag behövde. 

I mitt knä ligger lilla Sandy ihopkrupen och sover, myskatten! 
Och intill mig ligger världens underbaraste, bästa kille och sover han också❤ 
Det här är lycka för mig! Att ha min lilla familj intill mig en helt vanlig kväll, få känna den värmen och tryggheten, det är guld värt! 


 
Haha han har myst ner sig ordentligt under täcket ;) ❤

Hoppas ni också får ha en lika bra kväll som jag!
Puss&kram❤

2013-10-08
00:05:10

Måndag!
Hejsan! 

Idag har det varit en ganska lugn dag. 
Under eftermiddagen/kvällen hann jag med och vika massa tvätt så nu är det bara strumporna kvar som ska sorteras haha! 
Hann dessutom med att träna så nu kommer jag ha ännu mer träningsvärk när jag vaknar imorgon ;)

Resten av kvällen har jag spenderat framför tvn tillsammans med Sandy :) 
Har kollat lite på olika serier och även spelat lite Playstation ;) 

Hoppas nu också haft en bra måndag! 

Puss&kram❤



2013-10-06
16:16:55

Söndags-göra!
Hejsan! 

Är som vanligt väldigt dålig på att uppdatera här, men som sagt, livet kommer emellan och jag prioriterar annat helt enkelt :) 

Idag är det söndag och jag har inte sovit allt för mycket inatt haha. Ska snart iväg och tvätta massa kläder och röja undan lite skit, sånt som passar bra att göra på en söndag :) 

Imorgon är det dags för jobb igen, hoppas på att komma in i rutinerna snart och lära mig att somna i tid haha! Inte så det lättaste när man varit van att ha varierande tider. Men det ska nog gå bra!:) 

Hoppas alla ni har en bra söndag!



Puss&kram❤