cecilianordstroms

2012-09-30
11:26:18

lördagen som var
Igår spenderade jag dagen tillsammans med min kära vän Amanda! Tillsammans var vi barnvakt till 2 vilda pojkar haha :D Vi gick omkring på en skördefest, där dom kunde hoppa hoppborg, kasta pil och gå spökvandring! Tror nog jag och Amanda hade minst lika kul som dom ;)
 
Lagade även ugnspannkaka till dom och såg helt enkelt till att dom hade det bra! Verkar som dom var väldigt nöjda med oss ;)
 
Nu borde jag gå ut och gå med min hund för hon verkar tycka att det är dags. Tittar på mig och gnäller och försöker se ut som att allt är hemskt bara för att jag ska få skuldkänslor... Tror min hund egentligen är en hemlig spion som utför uppdrag på nätterna hahah! 
 
Aja nu måste jag verkligen ut i skogen innan både hunden och jag blir tokiga..! 
 
Puss&Kram

2012-09-28
10:46:14

en helt vanlig fredag
Igår var jag och storhandlade, HALLELUJA!!! Det pirrar ända ner i tårna så glad blir jag när jag ska få åka och handla massa mat! Gillar att gå omkring i affären i över en timma och bara lock ner allt i vagnen (:
Kanske kan bero på att jag är fattig student som inte har råd att köpa massa nya kläder, därför älskar jag att få spendera tid och pengar på mat istället. Så måste det vara.
 
Så idag sitter jag och äter min älskade fil med müsli och dundergrova bröd tillsammans med kaffe,nyttigt.com! haha eller inte, kunde inte låta bli godisskålen som lockade på mig från bordet; "ät av mig, bara en lite bit... ÄT DÅ, snällaaaaa.. "  smyger snabbt åt mig en bit, då stirrar skålen på mig och fnittrar  "hihihihihihi nu kan du inte låta bli att ta ÄNNU MERA godis hihihihi"
 
 
Aja, gott var det iaf! 
 

2012-09-19
11:23:50

Hösten!
Hejsan! 
 
Vet att min uppdatering här inte varit ett dugg rolig.. Men det har kommit väldigt mycket emellan och jag har helt enkelt inte känt för att blogga, så nu vet ni det :)
 
Tänkte passa på att slänga in ett inlägg nu iaf och tala om hur glad jag är att det börjar bli höst ute!!
Jag är verkligen en sån person som älskar när det skiftar årstider och jag tivs med att hösten kommer nu. att få vara ute och promenera i de kyliga vädret, i luften som känns extra frisk nu och sedan få komma in och värma sig med en kopp kaffe eller varm oboy! ÅH! Det är verkligen mysigt när det är höst! 
 
Har börjar tända ljus nu på kvällarna dessutom eftersom det blir mörkare tidigare nu och det gör det hela ännu bättre hihi:)
 
Nu ska jag fixa lite här så kanske jag skrive mer sen, pusshej!