cecilianordstroms

2013-02-26
11:13:15

Förberedelser

Nu sitter jag i soffan och är alldeles lagom mätt! Har precis ätit bananpannkakor, riktigt gott faktiskt!

Har även hunnit laga mat som står i kylen, stekt strömming med broccoli-mos ;) får vi se hur det smakar ihop haha!

Promenerade nyss i skogen med Zuki och ska strax hängs upp första maskinen tvätt som är klar! Sen bär det av mot gymmet!
Känner mig effektiv idag ;)

Nu ska jag fortsätta njuta av mitt kaffe en liten stund till, puss&kram på er så länge <3

(Haha mongobild)

2013-02-26
09:00:44

Här går det undan!

Godmorgon!

Dagarna går fort nu när det börjar bli ljusare ute. Blir på så mycket bättre humör när solen skiner och det inte är mörkt när man går upp!
Igår var det verkligen toppen väder här så jag passade på att testa min kondition lite genom att jogga haha! Något som jag inte gjort på alldeles gör länge, men det gick bra faktiskt.

Idag är jag faktiskt ledig så ska passa på att tvätta så mycket som går och tänkte dessutom dra iväg till gymmet sen. För där har jag inte varit på länge heller haha..

Ikväll ska jag till Malin en sväng och planera lite annars blir det en lugn dag!

Hoppas ni alla får en toppendag med massa som!

puss&kram<3

2013-02-23
04:01:39

Drömmer
 
 
Drömmer mig bort till värme, sol och stränder! Skulle verkligen vilja åka utomlands nu och bara ligga på stranden hela dagarna, med fruktiga drinkar och bara släppa alla måsten och rutiner!

2013-02-23
01:21:32

Nattbloggning!
Hej alla nattugglor!
 
Även inatt är jag igång och jobbar! Lite tröttare denna natt, men med hjälp av kaffe och godis håller jag energinivån högt ;)
Som vanligt går huvudet på högvarv iaf och tankarna far omkring, hinner lösa många frågor när jag jobbar natt haha! Men just nu har jag inga tankar som jag vill dela med mig av, men det kommer nog under nattens gång ska ni se ;)
 
Imorgon ska jag i vilket fall som helst SOVA så länge det bara går! Kan behöva ladda med en del sömn. Sen får vi se vad resten av den dagen har att bjuda på!
 
Hoppas iaf att alla ni får sova gott inatt och festa lugnt ;)
 
puss&kram ♥
 
 
K Ä R L E K
 
 
 

2013-02-21
23:31:15

Me • Myself • I

2013-02-21
23:27:33

Kaffe och Tuggben ( skulle kommit upp tidigare, men det får publiceras nu)

Godkväll!

Sitter framför tvn, lagom mätt och dricker kaffe! Började känna mig lite trött förut så behövde lite mat i magen, eftersom jag inte bör somna allt för tidigt. Ska jobba natt imorgon med så lika bra att hålla i med rutinen haha!

Zuki ligger också nöjd här på golvet med sitt älskade tuggben som hon saknat! Det har varit hemma hos min sambos föräldrar och idag kom vi ihåg att ta med det hem så nu är hon överlycklig ;)

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och umgås med Ida, så får vi se vad kvällen bjuder på!

puss&kram<3

2013-02-21
13:10:37

Godmorgon typ!

Har varit vaken i en timme drygt nu, blev inte mkt mer sömn eftersom våran lilla hund gnällde som tusan och behövde ut! Var bara att resa sig ur sängen helt enkelt. Sen kändes det inte värt att gå och lägga sig igen, för snart behöver jag och älsklingen bege oss hemåt. ( har sovit hos hans föräldrar ) Ska bara försöka få honom att kliva upp ur sängen haha ;)

Idag kommer Ida på besök till oss, ska bli skoj det! Sen ska jag iväg och träna med Malin en sväng ikväll också :) haha kommer vara helt död efter det!

Hoppas iaf att ni har en toppendag alla söta!

puss&kram<3

//lägger in en bild på min mys-klädsel jag hade under nattens jobb samt en bild på min goding//

2013-02-21
03:34:59

Klockan tickar, tiden går.. lite iaf
 
Hejsan igen!
 
Hittills har den här natten varit otroligt lugn, men det återstår att se hur resten blir!
Har druckit lite kaffe, så än känner jag mig inte trött, tänkte dra i mig lite mat nu dessutom för magen kurrar lite smått :)
 
Förutom att blogga, har jag även passat på att läsa en del bloggar, kollat utbildningar och annat skoj! Fördelarna med dagens teknik helt enkelt, allt går att göra i mobilen haha ;)
Har dessutom haft lite sällskap på avståndeller vad man ska kalla det haha! Anton, en vän till mig och min sambo, jobbar natt även han ( fast han sitter i lastbil och tutar på fotgängare haha) så vi har diskuterat dyrbar last, polkagrisar, pansarvagnar, diken och mycket annat konstigt haha! Fördelen är ju att vi håller oss vakna iaf :D
 
Nu är klockan halv 4 och det är 4 timmar kvar tills mitt pass är slut. Dock kommer det bli mer att göra om nån timme, men eftersom natten varit så lugn hittils så kan jag absolut inte klaga :)
 
Hoppas att ni andra sover gott och drömmer sött!
 
puss&kram ♥
 
 
 
 

2013-02-21
01:02:36

Nattpass
Godnatt på er!
 
Tänkte passa på att skriva ett inlägg när jag ändå har lite tid. Jobbar nämligen natt (21-07:30) och för tillfället har jag inte så mycket att göra så varför inte passa på att blogga lite?
 
Det senaste har det hänt en del samtidigt som det inte hänt nått eller hur man nu ska förklara det. Har iaf inte haft tiden/motivationen/orken för att skriva nått här.
Jobbat har jag gjort såklart, men har även hunnit med 5 dagars ledighet! Riktigt skönt, men kändes väldigt konstigt att inte kliva upp och gå till jobbet haha.
Spenderade den mesta tiden tillsammans med Mark och våra vänner, sånt som jag inte annars riktigt hinner med på samma sätt. Det är väl ungefär det som hänt det senaste.
 
-------------------------------------------------------------------------------------
 
Kan lova er förresten att när man sitter vaken såhär som jag gör nu, när det är nästintill knäpptyst så hinner man tänka ganska mycket. Tankarna far omkring i huvudet som studsbollar! Innan morgonen kommer jag ha hunnit fundera på en hel del skulle jag tro.
 
Än så länge har jag har funderat lite på det här med olika val och liknande man gör i livet, hur det har påverkat den man är idag och kanske har förändrat dig föralltid.
Jag är dessutom en sådan människa som inte ångrar saker som jag har gjort här i livet, jag har gjort en hel del saker som jag är mer eller mindre stolt över, men inget jag ångrar. Däremot finns det massa saker som jag INTE har gjort och det ångrar jag.
 
Funderar även på allt onödigt som vi människor har en tendens att gå omkring och oroa oss för, som bara är skit egentligen. Och ja, jag skriver VI människor eftersom jag själv gör det ibland fast jag försöker att låta bli.
Det jag menar är iaf, att vi människor går omkring och tänker/oroar oss för massa saker som vi inte kan göra något åt eller förändra! Varför lägger vi energi på saker som vi aldrig kommer kunna göra något åt? Är det inte bättre att vi lägger våran tid och energi på de saker vi faktiskt kan göra något åt och förändra?
 
Ibland är vi människor bra konstiga faktiskt, finns så mycket skit här i världen som vi ger oss in på när vi inte ser det fina som finns rakt framför oss.
 

2013-02-15
11:33:02

Ledigt

Hejsan!

Har inte blivit mycket tid till bloggen det senaste men jag har passat på att njuta av dessa dagar av ledighet!
Igår myste jag hela kvällen tillsammans med min älskling och bara hade det riktigt bra! Älskar dig min Mark <3

Idag hämtade lillasyster mig kl 7:30 och bjöd mig på frukost buffé! Så himla gott var det och var väldigt längesen jag åt frukost ute :) tack så mycket för morgonen sis!

Tog sen en promenad till mamma så nu är jag här och passar på att få lite mamma-tid innan det är dags att bege mig hemåt.

Hoppas ni har en mysig dag där ute!

Puss&kram<3

2013-02-07
07:31:08

Böcker är min fristad

Godmorgon!

Vaknade strax innan kl 6 och har varit uppe sen dess. Är på jobbet nu och har precis druckit första koppen kaffe och nu bara morgon-myser :)
Slutar som sagt kl 11 idag och har funderar på om jag ska försöka hinna förbi lillasyster och låna böcker av henne idag eller om jag ska hämta dom imorgon istället så kan jag även passa på att träna då!
Tror det sista blir bäst haha ;)

Hoppas att ni har en toppendag och är laddade inför de sista arbetsdagarna (för de flesta) den här veckan!

puss&kram<3

2013-02-06
21:00:24

Soooooovaaaaa

Godnatt!

Imorgon ringer larmet kvart i 6 för då är det dags för jobb igen! :)
Så idag tänker jag sova extra tidigt, eftersom jag har 2 jobbturer under morgondagen.
Första är 7-11 och andra är 15:30-21:30 så sömn prioriteras verkligen.

Haft en toppendag idag. I alla fall nästan haha. Allt hade gått bra och flutit på tills bilen tyckte det var dags att åla en sväng ner i diket och ut på åkern..
Mindre rolig händelse men både bilen och jag klarade oss fint!

Så nu tänker jag sova och drömma mig bort till varmare breddgrader!

puss&kram<3

2013-02-06
13:31:44

Bilder till inlägget innan!

Krånglade innan så bilderna kommer här istället!

2013-02-06
13:25:47

Onsdag-Snö-Sol

Hejsan!

Vaknade kl 6 av att larmet på mobilen satte igång, var väl inte jättepigg men kom upp iaf. Åkte iväg och jobbade mellan 7-10, sen hem för att promenera med hunden!
Tog en sväng i skogen och bara hiv omkring, lämnade sen henne hemma för att ta en timmes promenad på egen hand.
Det var riktigt skönt och välbehövligt! Underbart väder att promenera i !

Nu har jag fått i mig mat och kaffe så passar på att blogga lite nedans jag ändå har typ matkoma haha!

Första maskinen tvätt är dessutom klar snart och då ska jag fortsätta greja här hemma!

Hoppas ni får en toppendag!

puss&kram<3

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/3593678/images/2013/pic_51124bca9606ee28b37323ac.jpg" class="image">

2013-02-05
22:39:15

You make me smile

Godkväll!

Sitter i soffan och laddar för att gå och sova. Kom hem från jobbet för en stund sen och har fått i mig lite att äta, så nu börjar jag känna mig trött haha.
Imorgon är det mer jobb som väntar så kan behöva vara ordentligt utvilad!
Dessutom borde jag hinna greja lite hemma också.

Hoppas iaf att ni alla får sova gott inatt!

puss&kram<3

Bjuder på en bild på Emelies lilla sötnos som jag busade med tidigare idag ;)

2013-02-05
09:52:32

Goodmorning sunshine..!

Hade ju kunnat hoppas på lite solsken när jag ändå vaknar upp utvilad när klockan är 9, men nej, klart det ska vara grått ute idag med..
Det positiva är att 2 min efter att jag vaknat ringer dom från jobbet och undrar om jag kan hoppa in och jobba ikväll, då det saknades personal. Och det är klart jag gör! Trivs väldigt bra på jobbet, så nu kört vi på jobb 6 dagar i rad ;)

Annars blir det nog inte så mycket idag, borde tvätta lite kanske haha( vilket jag sagt varje dag) ;) eller så kanske jag skiter i det också och kollar om Emelie är hemma istället!
Eller så gör jag båda.. Haha beslutsångest.com ;)

Hoppas iaf att ni får en fin dag!

puss&kram<3

Bjuder på bilder på en blekfis och en på mitt hjärta som sover sött med huvudet i mitt knä! <3

2013-02-04
18:06:58

Sköna Måndag!

Hejsan!

Den här dagen har bestått av att göra typ ingenting haha, vilket varit väldigt skönt!
Vaknade ganska tidigt ändå,men det är lika bra så jag inte vänder på dygnet. Har varit och handlat lite, skjutsat Mark som skulle på möte och nu sitter jag i soffan med en välförtjänt kopp kaffe.

Resten av kvällen blir lugn och ska försöka sova i någorlunda bra tid haha.

Hoppas ni har en bra måndag där ute!

puss&kram<3

2013-02-02
23:04:38

Sköna säng!

Godkväll haha!

Ligger i sängen och ska försöka sova hade jag tänkt. Har jobbat i princip hela dagen och ska jobba samma tider imorrn så behöver lite sömn ;)

Kom iaf hem till ett rent och städat hus ikväll! Snälla Elvira hade fixat och donat så jag skulle bli glad och det blev jag minsann! :)

Så nu ligger jag här, mätt och glad, och ska snart bege mig in i drömmarnas värld! Hoppas på fina drömmar inatt:)
Så därför tänker jag säga godnatt och hoppas ni får en trevlig kväll/natt!

puss&kram<3

2013-02-02
15:27:30

Lördagsjobb!

Hejsan!

Sitter hemma och dricker kaffe just nu och pratar skit. Första passet på jobbet avklarat, kl 17 börjar nästa pass!
Sen blir det hem och sova så jag orkar en likadan dag imorgon ;)

Har även hunnit tvätta lite sen jag kom hem, allt för att minska tvätthögen haha!

Nu ska jag försöka ta det lugnt en stund innan jag sätter mig i bilen igen :)

Hoppas ni har en toppen lördag med massa skoj och mys!

puss&kram<3

2013-02-01
19:10:17

...

It's so complicated. I need to catch a falling star. You're in my thoughts. You're in my dreams.

2013-02-01
19:01:47

Hard work work

Hejsan!

Sitter på jobbet just nu och dricker lite kaffe. Var precis vad jag behövde!
Har gjort lite ärenden idag med och dessutom hunnit träffa lillasyster :)
Hon bjöd på lunch och sedan hamna vi båda i matkoma en stund haha ;)

Nu är jag som sagt på jobbet, slutar kl 21 och då blir det hem och sova nästan direkt. För imorgon börjar jag kl 7 igen haha.

Hoppas iaf att ni alla har en toppen fredag!

puss&kram<3

2013-02-01
10:03:08

Fredag morgon

Godmorgon!

Vaknade för lite mer än en timme sen och har bara försökt vakna till liv än så länge haha.
Blev riktigt glad iaf när jag tittade ut och såg solen och en blå himmel! Var längesen vädret var såhär fint, underbart! Blir nog en ordentlig långpromenad sen ;)

Ska hinna tvätta en del idag hade jag tänkt med, samt jobba ikväll :) ska kanske förbi lillasyster en stund också och prata lite skit!

Hoppas ni har en lika fin dag som jag!
puss&kram<3