cecilianordstroms

2013-04-30
08:04:42

Valborg

Godmorgon!

Är på jobbet och har varit vaken sen strax innan kl 6, så har hunnit äta frukost och dricka det underbara morgonkaffet!
Dagen har redan satt igång här, men inte för fullt än så hinner skriva lite snabbt :)

Idag är det som sagt Valborg och vi får se vad som händer ikväll. Har pratat om att åka till en eld tillsammans några stycken, men vi får se hur det blir!
Blir en lugn och tidig kväll ändå för jag ska upp och jobba imorgon igen :)

Men först är det jobb fram till kl 16!

Hoppas ni får en bra dag och att ni får välta många kossor! ;)

Puss&kram<3

2013-04-29
11:32:38

Promenad
Hej hopp!
 
Jag har haft en bra helg tillsammans med toppen människor. Spenderade tid med Mark, på lördag umgicks vi med Anton, Louise & Coffe, och igår var jag med lillasyster Lydia, Alexander och Mattias!
 
Allt som allt har jag hunnit fiska, grilla, spendera tid på stan mitt i natten, fotat med lillasyster, färgat håret, skrattat så tårarna runnit och magen krampat, promenerat i högklackat på en gammal järnväg, ätit glass, massa chips, dunderkladdig kladdkaka och provsmakat pommes, spelat luft-fiol, druckit kaffe och helt enkelt haft det jävligt skoj!
____________________________________________________
 
 
För mig är syskon den bästa gåvan i livet (iaf vad jag vet nu, för några barn har jag då inte!). Att spendera tid med min lillasyster är precis vad jag behöver för att orka ladda om och må så där dunderbra! Vi två kan verkligen göra ingenting tillsammans och ändå blir det det roligaste som hänt på länge! Och jag är så otroligt glad att jag har henne♥
 
Har dessutom mina älskade bröder som kommer hit i början på juni!! Vilket är tur för dom för nu är jag faktiskt i behov av en Klas & Viktor - dos! Eftersom vi inte bor så när varandra (skiljer drygt 30 mil mellan oss) så kan vi inte umgås så ofta direkt, men den relationen vi alla 4 har till varandra är så otroligt stark ändå, så vi behöver inte ses varje dag för att kunna släppa loss och känna oss trygga i varandras sällskap. Tillsammans med mina 3 underbara, knäppa, små-galna syskon kan jag verkligen skratta tills jag inte orkar mer och det är dom som alltid kan få mig på bra humör oavsett vad! ♥
 
Nu ska jag ta på mig skorna och ta en promenad! Behöver rensa mina tankar!
 
Puss&Kram

2013-04-23
13:02:47

Smile

Hejsan!
I helgen hjälpte jag som sagt Lydia och Alex att flytta och dessutom jobbade jag. Efter jobbet i lördags åkte jag tillbaka till Lydia och Alex för att bl.a. lämna nycklarna som låg i min bil. Slutade med att jag stannade resten av kvällen och dessutom sov över där :)
Spenderade kvällen med att äta god mat, visade både Alex och Mattias hur man spelar tv-spel haha och dessutom hann vi kolla på em film!

Söndagen spenderades hemma hos dem också! De grejade för fullt i trädgården och jag hjälpte väl till på ett hörn haha! Blev även att flyttstäda det sista i lägenheten med hjälp av mamma.

Efter det åkte vi tillbaka till huset och grejade lite. Passade på att sitta lite i solen också medan Lydia pluggade.
Blev lite mer grejande inomhus och dessutom en sväng till Coop en stund efter att Mattias dök upp. Var tvungen att handla det sista inför matlagningen så att alla 4 hungriga magar blev nöjda haha! :D

Söndags kvällen blev det mys med Älsklingen och så även igår! Har passat på att bara vara vi och pussats lite extra ;) <3

Det var hela helgen det haha! Hoppas ni också haft en bra helg! Puss&kram<3



https://cdn3.cdnme.se/3593678/6-3/pic_51766720e087c346c47b9e56.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3593678/6-3/pic_51766720e087c346c47b9e56.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3593678/6-3/pic_517668d3ddf2b328f19703f8.jpg" class="image">

2013-04-20
07:10:14

Helg!

Godmorgon!

Vaknade för lite mer än en timme sen här på jobbet, så har hunnit äta frukost och dricka kaffe i lugn och ro.
Ska jobba fram till 20:00 ikväll innan jag ska bege mig hemåt igen :)

Igår hjälpte jag min lillasyster och hennes sambo Alex att flytta, var riktigt roligt! Det gick dessutom ganska snabbt vilket var skönt eftersom jag bara kunde hjälpa till en viss del av dagen. Och eftersom dom flyttade till ett större ställe så passade även deras hamstrar på att utöka familjen med 4 små söta bebisar hihi!

Idag hoppas jag på bra väder hela dagen, regnade lite igår så idag vill jag ha sol och än så länge ser det bra ut;)

Hoppas ni får en toppendag iaf, puss&kram<3

Lägger in några bilder på nån som gungar eftersom det är vad jag är sugen på att göra just nu!

2013-04-18
11:18:44

Blodet droppar, blodet droppar..!

Hejsan!
Tänkte börja sammanfatta gårdagen.
Jobbade en stund på morgonen, sen blev det promenad och lite tvätt hemma. På eftermiddagen hämtade jag upp lillasyster från skolan och vi åkte till hennes och Alex hus. Väl där satte vi igång och målade klart hallen så dom kan flytta in imorgon.
Drog sen till Alex jobb och spenderade lite tid där med att fjanta runt och skratta!;) Åkte sen ut till huset en sista gång för att överraska Alex som inte visste att det var färdig målat och sen var det dags för mig att åka hemåt tillsammans med Sannis!

Idag har jag varit på Blodcentralen och lämnat blod hihi. Gick jättebra den här gången! Så nu ligger jag i soffan och får vara lat haha! Perfekt dag eftersom det regnar.

Ne nu ska jag fortsätta vara lat, puss & kram så länge!<3

2013-04-15
20:06:49

Underbara vän & jobb

Hejsan!

Sitter på jobbet just nu och tar det lite lugn. Började jobba halv 4 och ska jobba dygn så slutar klockan 4 imorgon eftermiddag :)

Har de senaste dagarna spenderat tid med Sanna, min underbara knasiga vän! Var ett tag sen vi träffades ordentligt så hade massa att ta igen haha! Promenerade en hel del, både hemma i skogen och uppe på berget. Åt fruktsallad, kollade på film, eldade och dessutom jobbade jag lite.

Men hade en toppenhelg iaf!

Nu ska jag fortsätta jobba, ha det härligt så länge!

Puss&kram<3

2013-04-12
13:45:41

Tråkiga väder försvinn..!
Hejsan!
sitter i soffan och kollar lite på tv. Älsklingens lillebror kom nyss hit och gjorde mig sällskap dessutom :) 
ska snart ta på mig jackan och vantarna för att ge mig ut i trädgården och fixa lite, drar ut lite på det bara eftersom vädret är piss idag haha..
men det är bara att bita ihop! 
Efter det ska jag hämta älsklingen och vi ska handla lite snabbt innan vi ska hämta hans lillasyster och åka hemåt! 
 
var tänkt från början att vi skulle elda upp massa skit här hemma idag men vädret är inte så roligt så får skjuta upp det till en annan dag! 
 
puss&kram så länge <3
 

2013-04-11
09:58:00

Blandade bilder!
 
Hittade lite gamla bilder på mig på datorn! Förutom hårfärgen är det inte mycket som skiljer bilderna åt faktiskt ;)

2013-04-11
08:50:46

Underbara morgon!
Godmorgon!
 
Jag har nyss ätit frukost och är nu inne på min andra kopp kaffe. Satt och läste ut en bok som jag lånade häromdagen. Dubbelbokat heter den av Sophie Kinsella. Riktigt bra!

Nu har jag lite tid att bara ta det lugnt innan jag ska skjutsa Älsklingen till jobbet :)
 
Trots att jag egentligen inte är en morgonmänniska är det verkligen skönt med rutiner som gör att jag kommer upp på morgonen. För jag älskar verkligen att ha en lugn och tyst start på dagen, sitta och äta och njuta av mitt kaffe medan solen går upp utanför fönstret! 
Sen ibland älskar jag att bara sova ut också, men på senare tid har jag insett hur mycket av dagen som bara försvinner då så nu är det mer sällan jag sover riktigt länge :)
 
Aja, hoppas iaf att ni får en underbar dag därute!
 
Puss&Kram♥
 
 
 

2013-04-10
22:19:02

Bilder från dagens sista promenad!

2013-04-10
17:57:30

Trött tjej med många drömmar!
Hejsan!
 
Klockan är bara 6, men det känns som det är mycket senare! Kanske beror på att jag hämtade Älsklingen tidigare och för att jag är så trött.
 
var på jobbet en sväng på morgonen/förmiddagen, hade lite möte och drack kaffe såklart haha. Var hemma vid 12 tiden, tog en promenad med Zuki, hängde lite tvätt, åt lite mat sen var det bara iväg och hämtade Älskligen!
Väl hemma tog jag ytterligare en kort tur i skogen med Zuki, lagade sen både mat och en sockerkaka som uppskattades här hemma!
 
 Nu sitter jag mätt och belåten i köket, har precis druckit upp mitt kaffe och får se vad jag hittar på innan det är dags för mig att sova! Har varit riktigt trött hela dagen så hoppas på bra sömn inatt.
 
Menmen Puss&kram på er sålänge♥

2013-04-10
00:31:10

Mycket gjort, sängen är min bästa vän!

Godnatt!
Nu ska jag sova, borde lagt mig tidigare men har kommit till ro nu så nu ligger jag i sängen och ska sova!

Har hunnit med en del idag så både kroppen och huvudet är trötta på alldeles ett rätt och perfekt sätt!
Började morgonen med ett besök på ungdomsmottagningen, sen körde jag älsklingen till jobbet. Åkte sen hem och fixade med tvätt och disk, tog därefter en toppen promenad med Zuki :)
Fixade lite skit på datorn, sen åkte jag vidare till stan för ett snabbt ärende innan jag plockade upp älsklingen igen.

Sen blev det hem för en joggingrunda tillsammans med Kate, sen bestod resten av eftermiddagen och kvällen av ladugårds-rensning!
Haha finns så mycket skit där ute kan jag lova men nu har vi börjat rensa ordentligt!

Efter ett gäng våfflor är jag nu mätt, glad och trött, ska sova nu för att orka upp imorgon! Möte på jobbet sen får vi se vad resten av dagen bjuder på!

Sov gott allihop! Puss&kram<3

2013-04-09
08:01:25

Sköna morgon!
Hejsan!
 
Trots att jag inte är någon riktigt morgon människa njuter jag verkligen av att sitta i köket på morgonen, äta min frukost och bara ta vara på solen som lyser in genom fönstret!
Ska alldeles strax gå och väcka älsklingen för han har nog somnat om igeh haha. Ska åka om en liten stund nämligen så kan vara bra om han vaknar till.
 
Idag får vi se vad dagen bjuder på! Ska tvätta lite här hemma iaf, självklart promenera med Zuki och sen får vi se vad jag hittar på. Finns mycket att greja med så jag ska nog inte gå sysslolös iaf! :)
 
Hoppas ni alla får en toppendag!
 
Puss&Kram♥

2013-04-08
14:36:32

Måndag och vardagen är igång!
Hejsan hoppsan!
 
Idag har jag jobbat en stund på morgonen/förmiddagen, sen åkte jag hemåt och fortsatte greja lite. Har skrivit ett nytt CV, sökt jobb, deklarerat och promenerat i skogen tillsammans med Zuki!
dessutom har jag hunnit tvätta lite, så nu ska jag strax sätta mig i bilen för att hämta min Älskling på jobbet :)
 
Resten av dagen ska jag plocka iordning lite här i köket, jogga med Älsklingen och laga något gott att äta, sen får i se vad vi hittar på!
 
Hoppas ni alla andra har en toppendag!
 
puss&kram♥

2013-04-02
23:18:45

Veckan är igång!

Hejsan!

Nu är påsken över och det är tillbaka till vardagen som gäller!
Idag har jag varit hos lillasyster en sväng och hjälpt henne lite med att spackla i det nya huset hon och hennes pojkvän ska flytta till, riktigt fint och mysigt kommer dom bo! :D
Vi hann såklart även med lite kaffe tillsammans!

Dessutom var jag på biblioteket och fixade mitt lånekort, så nu kan jag äntligen låna böcker igen <3

Väl hemma rensade vi bort en hel del skit från gården så nu börjar degar betydligt bättre ut!
Härligt att kunna greja ute nu när vädret är på topp!

Blev även en sväng till stan, Ida fixade tågbiljett inför morgondagen eftersom hon ska åka hemåt och älsklingen behövde köpa nya skor. Han gick med sig 2 par fina skor och dessutom köpte han en jättemysig ROSA tröja till mig!! :D haha japp jag har gått omkring i den sen vi kom hem ;)

Nu är det snart dags att sova, är en dag imorgon också!

Puss&kram<3